31.08.2008

Duvarlarımda resmi geçit törenleri yapıldı, bayraklar sallandı, nizami sırada hepimiz yürüdük, bu kadar kalabalık mıydık, nasıl sığıyordu onca Asuman içime şaşkınlıktan ağzım açık, elimde konfetiler, iğrenerek bakıyordum pencereden yansıyan duvarıma, atlı ekipleri heyecanla beklerken, aynı gezegende yaşıyor olmanın vermiş olduğu rasyonellik çöküyordu bünyeme, yine akşam olmuştu, içimden atlı sipahiler, bandocular ve sümüklü böcekler sırasını şaşırmadan geçiyordu, dedim ya, aynı gezegende yaşıyor olmanın verdiği ağırlık batarken karşı ki dağlardan, ben ikimiz için ağıtlar yakıp, buhurlar üflüyordum. Duvarımda resmi bayram kutlamaları, ellerimde konfetiler, balonlar, olanca gücümüzle, gerçeküstücülük oynamak için uğraşıyorduk.


Dedim ya, aynı gezegende yaşıyor olduğumuzu unutmadın değil mi?


An itibariyle; out of order; hayırlara vesile olsun, bu ağır gecelerin şerefine, bayrak gibi salınacağım kuleler arası, gerisi aynı gezegende kaybolduğumuzun dilemması, yanıyor şerefimize bütün ışıklar, saklanabilene aşk olsun.


Yıllardır nerede hata yaptığını otuz yaşında bulmuş bir insan olarak, kendi kendisinin superman i olmalı insan diyorum ve bu yüzyıla noktamı koyuyorum. Bir sonraki cümle büyük harfle başlayacak, unutmuyorum.

.




.

Hikaye bunlardan ibaret kovuk, içinde gizlendiğim yüzyıllardan biliyorum, herkes kendisinin kahramanı olabilir ancak, vay be!

Büyük laf monşer. Bence de senorita; dağılıyorum huzurlarınızdan.



Sağlıcakla.



.

5 yorum:

7.oda dedi ki...

cümle büyük harfle başlasa da küçük harfle bitiyor canım ne yazık ki..

Asuman Unsal dedi ki...

e nolçak şimdi?

KudRa... dedi ki...

bir de şu var, bazılarımız ise bazılarımızın hayatında sadece "roman kahramanı" olabiliyor.

Asuman Unsal dedi ki...

bir de

"roman kahramanı" dediğimiz bu "hayal mahsüllerini" sadece bazılarımız toplayabiliyor.

diğerlerimiz ise ekili bu roman kahramanı mahsüllerinin önünden törenle geçiyor...

7.oda dedi ki...

ne mi olcak, cümleye baştan küçük harfle başlamayı hayatına ilke edinceceksin.. böylece küçük harfle bitiş canını çok acıtmayacak..