29.03.2008

.


Uzun zamanlarımı almaz, uzun zamanlarımın hepsi senindir. Yoğrulurum kendimle, yenilenirim ışığınla, gece zifiri karanlıktır, aralanır gök beni aydınlatır, böyledir mucizeler, mucizeler yoktur diyenlere, ben gördüm, mucizeler vardır derim, el sallarım, göz kırparım, kimselere demem, diyemem, şükre durur zaman, kabul olunur, istemez değil mi o üzülmemi, bilir ki içimi, bilir nasıl çabaladığımı, getirir onu mucizeler bana...


Merhaba sevdiğim, bugün de yeşil çay yudumluyorum, inan hiç hoşlanmıyorum, bir yudum kahveyi değişmem de, gözüm kapanmıyor günlerdir ya da kapanıyor gibi yapıp beni kandırıyor muhtemelen, dinlenemiyorum.


Merhaba sevdiğim, alışkanlıklarımı seviyorum, hamuru kabartıyorum, biraz haşlanmış patates ekliyorum her böreğe, sadece sen seviyorsun diye, yoksa haşlanmış patatesler zorluyor bazen insanı.


Merhaba sevdiğim, bugün çok yorulduğun için sana çay demliyorum, kapıdan girdiğinde demin kokusundan önce benim gülümsemem dinlendirir seni de yanında çayın buharı, çeşnisidir, deyip kapıyorum kapımızı.


Merhaba sevdiğim, bazı hayatlar böyledir işte, kimse bilmez ne yaşandığını, yorumu kendi içinde saklıdır. Ben gönlümü hep uçuk mavi tuttum da elinde siyah yağlı boya fırçalarıyla bekleşen müjdeciler tiner kokusunu hazmedemediler.


Merhaba sevdiğim, susmak ne kadar güzelmiş.


Merhaba sevdiğim, bugün dinlediğim kelebekler çok şeyler anlattılar bana, kelebekler de konuşur muymuş, ah neler anlatıyorlar bir bilsen; her kanat çırpışları başka bahar müjdesi...


Merhaba sevdiğim, uyurken gece tutuyor beni, ondan uyuyamıyor muşum dün gece bıraktı.


Merhaba sevdiğim, hoş geldin.



Merhaba okuyucu, ben bu şarkıyı çok seviyorum, sen de sev.


Hadi kal sağlıcakla.





!

2 yorum:

mer dedi ki...

diyecek kelimem, harfim hiçbirşeyim yok. hep sen yaz asu. başka kimse yazmasın. yine yeniden süpersin asu.

Asuman Unsal dedi ki...

piki :)(:
yaziim ben