27.05.2009






Güzel olanıysa, kimilerinin parayla satın alabileceği rüyalarının olmasıydı. Yoksa öyle, tuhaf ve saplantılı bir adamla birlikte olma ihtimalim olabilir miydi? Bende sanmıyorum. Yanılsama yahut rüya gibi bir şeydi, geçti.



Ruhuna bulaşmış hastalığı ben iyileştiremem, yapabileceğim en mantıklı şey; senden fersah fersah kaçmak olacaktır. Merakının başlamasıyla, bitmesi arasında ki günlerde, hiç haz edemediğimiz insan tipine giriyor olmanı göremeyişimiz, tamamıyla benim seni nasıl görmek istediğimle ilgili bir durum. Kendimi ve başkalarını suçlamayı bırakalı çok olmamış mıydı. Keşke bırakmasaymışım, ehueheueh. Ay ne kadar içten ve komik bir kişiyim. Heh sick.!



Soldan sağa bebeğim iki harf eski dilde su ..

yukarıdan aşağıya cicim iki harf eski Mısır lı tanrı ..

her yönden bebeğim üç harf kalbinde başladığını düşündüğün, kıçında sonlandığını anladığın duygu şaşkolozlaması ...



Kızıl ötesi bir yalnızlığa bürünürken etraf, senin önem verdiğin değer cinsi bu galakside geçmediğinden mutluyum. Aynı galaksiden olmayışımız ise paha biçilemez bir his.


Neyse biraz Ursula okumak iyi gelecektir.





1 yorum:

canephora dedi ki...

tamda aklımdan geçenlerdi okuduklarım(((=kalbimde başlayıp kıçımda biten sağdan sola yada soldan sağa fark etmez hatta yukardan aşya bile olabilir bi önemi yok hahhaaa...(((=çok özlendinn kiii...